Door Jos Harmelink op 22 januari 2014

PvdA Tubbergen en Almelo zoeken grens op!

PvdA Tubbergen en Almelo zoeken de grens op!

De PvdA Tubbergen en de PvdA Almelo gaan zaterdag 25 januari gezamenlijk op pad. Dat doen ze op het grensgebied van de beide gemeenten; in Harbrinkhoek en Mariaparochie. 

De PvdA ziet buurgemeenten graag als goede noabers en daarom trekken de afdelingen uit Tubbergen, Almelo en Twenterand zaterdag samen op. Om 12.30 uur overhandigen beide PvdA- afdelingen elkaar hun lokale verkiezingsprogramma’s onder het toeziend oog van landelijk vice-partijvoorzitter Bert Otten. 

Na deze overhandiging op de grens van de twee gemeenten gaan de lijsttrekkers gezamenlijk deur aan deur in Mariaparochie en Harbrinkhoek. Ze gaan dan in gesprek met inwoners van de gemeenten Tubbergen en Almelo over wat er beter kan in hun woonomgeving. Hierbij zijn de lijsttrekkers Anja Timmer (Almelo), Jos Harmelink (Tubbergen) en Sven Booij (Twenterand) natuurlijk aanwezig. Ook landelijk vice-partijvoorzitter Bert Otten sluit hierbij aan. Daarnaast zijn kandidaat- raadsleden uit Tubbergen en Almelo aanwezig. 

Jos Harmelink

Jos Harmelink

Mijn naam is Jos Harmelink en ik ben geboren en getogen in Vasse. Ik ben al geruime tijd actief binnen de partij in diverse geledingeIn 1986 ben ik begonnen als raadslid. Van 1999-2007 ben ik Statenlid geweest voor de partij in Provinciale Staten van Overijssel. Van 2006-2014 ben ik wethouder geweest in de gemeente Tubbergen.

Meer over Jos Harmelink